Επικοινωνία216 809 3147 695 629 7575

Image

στοιχεια επικοινωνιας

Image
καλεστε μασ

Καλέστε μας, στείλτε μας ένα e-mail ή ένα γράμμα – ή ακόμα καλύτερα ελάτε μια βόλτα σε έναν από τους χώρους μας ώστε να σας γνωρίσουμε. Είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε, απαλλάσσοντας σας από το άγχος της διοργάνωσης σημαντικών για εσάς εκδηλώσεων.

επικοινωνια

216 809 3147 | 695 629 7575

&

Info@imagineyourday.gr

Πιστεύουμε ότι τα κλειδιά για επιτυχημένα events είναι ο προσεκτικός σχεδιασμός, η επιλογή σωστών συντελεστών και υλικών, και η προσοχή ακόμα και στη μικρότερη λεπτομέρεια.

Εμείς και όλοι οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πρωτότυπες εκδηλώσεις που λατρεύουν οι καλεσμένοι και κάνουν περήφανους τους οικοδεσπότες.

Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στη διοργάνωση και υποστήριξη εκδηλώσεων έχουμε έχουμε δημιουργήσει ένα κύκλο εξειδικευμένων συνεργατών, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε επιθυμία και ανάγκη.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διοργάνωση, ή μέρος αυτής, όλων των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων, καλύπτοντας όλο το φάσμα μιας εκδήλωσης.

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας καθώς και τις εκδηλώσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε το συντομότερο μια συνάντηση. Δίνουμε πολύ προσοχή στην προσωπική επαφή μαζί σας, αφουγκραζόμαστε τα "θέλω" σας, εμπνεόμαστε από εσάς, ερευνούμε για λογαριασμό σας, συνθέτουμε τις ιδανικότερες, οικονομικά και αισθητικά, λύσεις για εσάς και δημιουργούμε την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.
 
~~ Αποτελούμε το "κλειδί" σας για την επιτυχία κάθε σας εκδήλωσης, ο φίλος και ο συνεργάτης σας ~~

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

logo-imagine-your-day-recovered3.png
logo-imagine-your-day-recovered3.png

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Δωρεάν εγγραφή μελών στην ενημερωτική λίστα συμβουλών διοργάνωσης γάμων.

Copyright © 2019 imagineyourday
Created by adsolute.gr
216 809 3147 - 695 629 7575

info@imagineyourday.gr

Search